Rakveres toodetud piirituse kvaliteet sai tunnustuse

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere piiritustehas.
Rakvere piiritustehas. Foto: Vello Taimre

Estonian Spirit OÜ Rakvere Piiritustehas võib julgelt minna oma toodanguga maailma  turgudele, sest ettevõtte toodang tunnistati kõrgekvaliteediliseks.


Estonian Spirit OÜ sai juhtimissüsteemi sertifikaadi nr K-150/C, millega selle väljaandja AS Metro­sert tõendab, et Rakveres asuva piiritustehase kva­li­tee­di­juhti­missüsteem vastab ISO 9001:2008 nõuetele.

Estonian Spirit Rakvere Piiritustehase tegevjuht Arno Kangur kommenteeris, et kuna piiritustehasel kui tootmisüksusel oli varasemast ISO 9001:2000 kvaliteedijuhtimissertifikaat, osutus võimalikuks väljaõppinud kaadrit, viimistletud tootmistehnoloogiaid ning tootmisprotsesse edasi arendades ja vastavaid protsesse ning nõudeid kirjeldavaid dokumente vormistades nii lühikese aja jooksul sellise tunnustuseni jõuda.

“Algajal ettevõttel kuluks ISO 9001:2008 nõuete täielikuks täitmiseks ja sertifikaadini jõudmiseks kaks-kolm aastat,” märkis Kangur.

ISO 9001 nõue­tele vastavus tähendab, et ettevõttes on süstematiseeritud ja rahvusva­helisele standardile vastavad doku­menteeritud töökorraldusjuhendid, doku­men­di­hal­dus- ja asjaajamiskord jne.
 

“Meie klien­tidele tähendab see, et piiritust toodab usaldusväärne, stabiilse tootmistsükliga, tugeva tootmisalase sisekontrolliga ettevõte,” lisas Kangur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles