Tervis: Õige hooldusega sügisesse

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas oma juukseid pärast pikka ja päikeserohket suve jälle särama saada, sõltub paljuski sellest, kas need on värvitud või mitte. Juuste sügavpuhastamine on vajalik siiski mõlemale tüübile.
Kuidas oma juukseid pärast pikka ja päikeserohket suve jälle särama saada, sõltub paljuski sellest, kas need on värvitud või mitte. Juuste sügavpuhastamine on vajalik siiski mõlemale tüübile. Foto: Internet

Päikeseküllase suve järel vajavad nii näonahk kui juuksed turgutust, et säiliks nende hea väljanägemine ka külmades sügistuultes ja pakaselise talvega.


Revaalia salongi kosmeetik Kerstin Kii­gemaa rääkis, et kuna päike on üks teguritest, mis põhjustab naha enneaegset vananemist, tuleb just sügisel nahale erilist tähelepanu pöörata, sest õhk läheb järjest kül­memaks ja nahk võib muutuda kui­vaks, sügelevaks ja tundlikuks – on kaitsetu, kannatab ilmast ja kesk­konnasaastest tuleneva otsese mõju all ning peab taluma rakkudes sisalduva vee aurustumist.

 

Copy

Märksõnad

Tagasi üles