Repliik: Ilus tenniseõhtu oli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivi Pargi.
Aivi Pargi. Foto: Tairo Lutter

Harva juhtub, et saame siin kodukamaral kõigest hingest ja südamest rõõmustada  maailmas Eestile nime tegevate tublide kaasmaalaste üle ning seeläbi ka oma rahva ja riigi üle uhkust tunda.

Üks selline liigutuspisaraid silmi toov võimalus avanes läinud esmaspäeva õhtul, kui Eesti esitennisist Kaia Kanepi Ameerika lahtistel tennisemeistrivõistlustel uskumatult vapralt võitles ja pärast kesist algust (avaseti kaotas ta kuivalt 0:6) pisut ülbena tundunud belglannale Yanina Wick­maye­rile, kes tõesti väga hästi oskab tennist mängida, väärikalt ja elegantselt koha kätte näitas.

Tasuks pääs veerandfinaali maailma kaheksa tugevama hulka ning uued võitlused veel ees.

Hea ja uhke tunne oli sel hetkel olla eestlane!

Tore oli kuulda Eurospordi kommentaatorite kiitvaid hinnanguid Kaia aadressil ning muidugi näha suuruselt teisel väljakul peetud matši tribüünidele jälgima tulnud tuhandete tennisesõprade tulist poolehoidu suurt sisu näidanud eestlannale.

Tenniseõhtu jätkuks üritas venelanna Maria Šarapo­va maailma naistennisistide esinumbri Caroline Woz­niacki vastu teha Kanepit, paraku ei läinud korda.

Aga tennis, mida kõik need naised tol õhtul näitasid, oli tõeliselt SUUR ja ILUS.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles