Jalgrattatuuril olev MTÜ Abikäsi juht jõuab Rakverre

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Abikäsi.
MTÜ Abikäsi. Foto: www.abikasi.ee

Heategevusorganisatsiooni Abikäsi üks eestvedajaid Indrek Ülper jõuab oma rattatuuril ümber Eesti Rakverre laupäeval, 18. septembril kell 13 ning kohtumine temaga toimub Lääne-Virumaa Puuetega Inimeste Kojas.


Kohtumisele on oodatud tööandjate esindajad ning kõik, kes on puuetega inimeste tööhõive parandamisest huvitatud.

MTÜ Abikäsi üks eestvedajaid Indrek Ülper alustas 6. septembril Tallinnast kahenädalast jalgrattatuuri ümber Eesti, et tutvuda erivajadustega inimeste tööhõive olukorraga mujal Eestis ning vahendada enda positiivseid kogemusi nii Eestist kui Suurbritanniast.

Abikäsi tegeleb erivajadustega inimestele töö pakkumise ja vahendamisega Tallinna piirkonnas.

Eduka tegevuse tulemusel on Abikäsi laienemas lähiajal ka teistesse Eesti piirkondadesse.

MTÜ Abikäsi missioon on tõsta puudega inimeste elukvaliteeti, aidates neil leida võimetekohane töö ning tegeleda samas ka erivajadustega inimeste kui töövõtjate positiivse maine kujundamisega. MTÜ asutajad usuvad oma positiivsete kogemuste põhjal, et puudega inimesed on reeglina võimelised enamaks, kui neist tööturul eeldatakse.

“Rakvere linn on praegu välja töötamas Velo City kontseptsiooni ja kergliiklusteede rajamise juures arvestatakse ka puuetega inimeste vajadustega,” ütles Rakvere linnapea Andres Jaadla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles