Swedbank uuendas internetipanka

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Swedbanki internetipanga töö on täna öösel häiritud. Pilt on illustreeriv.
Swedbanki internetipanga töö on täna öösel häiritud. Pilt on illustreeriv. Foto: swedbank

Swedbanki jaepanganduse tegevdirektor Aet Altroffi sõnul saavad kliendiuuringute põhjal tehtud uuendusest enim kasu ärikliendid, kes arveldavad pangas ka erakliendina.


“Ärikliendi internetipanga kasutajale avaneb täiesti uus vaatepilt - keskkonna väljanägemine ja menüüd on ümber korraldatud ning nüüd piisab internetipanga kasutamiseks ühest sisselogimisest. Ka saab iga kasutaja määrata endale kogu ärikliendi internetipanga ulatuses kiirmenüü, et enimkasutatavad funktsioonid pidevalt käepärast oleksid,“ märkis Altroff. „Uuendatud internetipanga platvorm on täielikult valmis ka euro käibeletulekuks.“
 
Lisaks suurematele muudatustele on tehtud hulk väiksemaid täiendusi. Näiteks on erakliendi internetipangast tuttav turvapilt lisatud ka ärikliendi internetipanka. See annab lisakaitse veendumaks, et kasutatakse internetipanka panga poolt määratud aadressil.

Swedbank uuendab internetipanku terves Baltikumis, esimesena tuleb see kasutusele Eestis ning septembri teises pooles võetakse uuendatud keskkond kasutusele ka Lätis ja Leedus.
 
Erakliendi jaoks internetipanga sisu oluliselt ei muutu, peamiselt uueneb menüü kujundus. “Lisaks tuttavatele igapäevatoimingutele on võimalik internetipangas kasutada mitmesuguseid uudseid lahendusi. Näiteks kasutavad kliendid aktiivselt võimalust planeerida oma kulusid-tulusid otse internetipangas ning saada hea ülevaade, mille peale on raha kulunud. Samuti leiab eraklient meie netipangast häid soovitusi pere-eelarve koostamiseks, makseraskuste ületamiseks ning eurohindadega harjumiseks aga ka palju muud kasulikku,“ selgitas Altroff.
 
Tema sõnul on erakliendi internetipangas lähemal ajal plaanis finantsotsuste tegemist klientide jaoks veelgi lihtsamaks muuta. „Näiteks lisame interaktiivseid nõustamis- ja finantsplaneerimise lahendusi,“ tõi Altroff välja mõned näited eesootavatest muudatustest.
 
Alates oktoobrist on uuendatud internetipank avatud esmase keskkonnana, kuid paralleelselt saab kasutada ka vana. Detsembri alguses suletakse vana tehingu- ja infokeskkond täielikult ning kõigil klientidel on võimalus hakata kasutama ainult uuendatud internetipanka.

Kuni oktoobrini asub uuendatud internetipank eraldi aadressil, millele leiab viite ka tänasest internetipangast: www.swedbank.ee/beta

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles