Lääne-Viru ratturid sõitsid Tartu rattamaratonil

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattamaraton.
Rattamaraton. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Otepääl peetud mainekal maastikurattamaratonil, SEB 13. Tartu rattamaratonil, kus stardis oli ligi 5000 sõitjat, näitasid nii 89 km pikkusel distantsil kui ka 40 km sõidus häid tulemusi Lääne-Virumaa ratturid.

Esisaja sisse mahtus neist kuus, parimana sai Riivo Schumann tugevas konkurentsis 16. koha. Rakke spordiklubi ratturitest oli Rainer Neidra 19., Taavi Veelmaa 30., Ivar Vaab 49., Raimo Kivioja 81. ja Roland Toome täpselt sajas.

Vanuseklasside arvestuses sai Rakke SK sportlane Greete Steinburg N20 klassis kolmanda koha, Rita Toome (Rakke SK) oli esimene N40 klassis ning Lea Kivioja N45 klassis. Meestest oli Hillar Valk M65 klassis teine ning Ilmar Mesi samas klassis kolmas.

Lühemal rajal – 40 km distantsil - tuli Lääne-Virumaale esikoht: esimesena  ületas lõpujoone Väike-Maarja noor rattasõitja Alvar Urbas, Sander Kütt oli kaheksas. Relika Too­me lõpetas 37. kohaga, esisaja sisse mahtusid Tõnis Saar (63.) ja Tarvo Klaasimäe (67.)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles