Oleg Gross nautis rallisõitu kaardilugejana

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Gross jäi väga rahule noorterallil osalemisega poja Georg Grossi kõrval kaardilugejana.
Oleg Gross jäi väga rahule noorterallil osalemisega poja Georg Grossi kõrval kaardilugejana. Foto: MEELIS MEILBAUM/VIRUMAA TEATAJA

Suurettevõtja Oleg Gross tegi pühapäevasel noorerallil nullautos kaasa poja Georg Grossi kaardilugejana ning jäi oma rallidebüüdiga väga rahule.

„Super oli,“ kiitis Gross. „Arvasin, et ei suuda kõrval rääkidagi, aga legend oli nii selge, et pigem kiirustasin lugemisel. Pikematel lõikudel sain jälle aru, kus ma olen.“

Oleg Gross ütles, et poeg andis talle kümnepallisüsteemis kaheksa punkti. „Sellises eas ikka hea elamus!“ lisas Gross, kelle sõnul rajal tagasi ei hoitud, ehkki sõideti nullautona. Grossid tegid oma vana WRC Ford Focusega isegi Kehala ringil rajarekordi.

Oleg Gross tunnistas, et on kogu aeg ka ise rooli ihanud, aga mõistus annab aru, et selleks on juba hilja. „See on sama, et ma hakkaks jälle maadlusega tegelema,“ lausus Gross.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles