Läänevirulased võitsid duatlonis neli meistrikulda ja ühe pronksi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mart Suurkivi.
Mart Suurkivi. Foto: Jüri Suurkivi

Saaremaal läinud nädalavahetusel peetud Eesti Triatloni Liidu duatloni karikavõistluste neljandal etapil, kus ühtlasi selgusid ka Eesti tänavused meistrid, olid heas hoos Lääne-Virumaa sportlased. Võideti neli kulda ja üks pronksmedal.


Saaremaa duatloni põhivõistlusel (5 km jooksu, 20 km rattasõitu ja 2,5 km jooksu) näitas päeva parimat aega - 58.38,7 – Kadrina triatleet Mart Suurkivi, kes võttis etapivõidu ja võitis meistrikulla juunioride klassis. Esikoht kuulub talle ka duatloni karikasarja hooaja kokkuvõttes.

Rakvere neiu Kaidi Kivioja sai põhivõistluse rajal naiste tihedas konkurentsis ajaga 1:07.10,7 teise koha, oli aga kindel kullavõitja neidude A-vanuseklassis. Sarja kokkuvõttes kuulub talle samuti esikoht.
Kaks meistrikulda pälvisid lühemal rajal (2 km jooksu, 5 km rattasõitu ja 1 km jooksu) õed Laura ja Rahel Kallas vastavalt tüdrukute C- ja B-vanuseklassis. Mõlemad olid esimesed ka duatlonisarja kokkuvõttes.

Pronksmedali tõi Saaremaa duatlonilt Lääne-Virumaale Karin Kallas neidude A-vanuseklassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles