Udriku hooldekodu patsient süütas voodi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Eile ennelõunal süütas Kadrina vallas oleva Udriku hooldekodu patsient voodi, keegi vigastada ei saanud.

Päästekeskuse teatek evakueeriti hoone esimeselt ja teiselt korruselt 54 hoolealust, kes vigastada ei saanud. Tulekahju puhkemisel rakendus hoones tööle automaatne tulekahjusignalisatsioon.

Sündmuskohal käinud Kadrina vallavanem Aivar Lankei rääkis hooldekodu personaliga vestlusele tuginedes, et voodi süüdanud mehel muudeti hiljuti raviskeemi ja ta oli juba kolm päeva olnud agressiivne. Ilmselt tingiski raviskeemi muutmine patsiendi käitumise.

Lankei rõhutas, et Udriku hooldekodu patsiendid vajavad erikohtlemist. Tulevikus on kavandatud hooldekodu viia Tapale ja vallajuht avaldas lootust, et patsiente hakatakse selleks aegsasti ette valmistama.

“Praegu peavad nad Ud­ri­kut oma koduks,” jätkas vallavanem Lankei ja lisas, et kui nende ümbritsev keskkond ootamatult muutub, võivad sellel olla ettearvamatud tagajärjed.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles