Algas registreerimine üliõpilaste mõttetalgutele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Täna avati aadressil www.minuotsus.ee registreerimine 9. oktoobril üle Eesti toimuvatele "Minu Otsus" mõttetalgutele.


Mõttetalgute eesmärk on koondada üliõpilased, õppejõud ja vilistlased eesmärgiga arutleda selle üle, kuidas saab igaüks meist anda oma panuse, et muuta õppimine kõrgkoolis paremaks ning seeläbi ka muuta kõrgharidus üldisemalt meie ümber tudengisõbralikumaks.

Talgud toimuvad 13 kõrgkoolis ja kolledžis üle Eesti. Talguid juhivad talgujuhid, kellest enamik on tudengid.

"Ootame talgutele osalema eelkõige just neid kõrgkoolides õppivaid tudengeid, kellel puudub igapäevaselt võimalus osaleda ülikoolielu kujundamises ning kelle arvamus ning head ideed seetõttu arvamusspektrist väljapoole jäävad. Talgutel tekkinud tudengite ideid ja praktilisi ettepanekuid saab iga kõrgkool kasutada oma kooli tasandil; ideed, mis puudutavad Eesti kõrgharidussüsteemi üldisemalt, kasutab Eesti Üliõpilaskondade Liit üliõpilaste Riigikogu valimisplatvormi koostamisel," ütles mõttetalgute projektijuht Maigi Ruttu.

Talgute toimumist toetavad Euroopa Noored Eesti Büroo projektist "Kas sinu kõrgkoolis on…?", Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Rektorite Nõukogu, Rakenduskõrgkoolide Rektorite Nõukogu ja ISIC.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles