Maavalitsus ootab aasta noorsootöötaja kandidaate

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lääne-Viru maavalitsus.
Lääne-Viru maavalitsus. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

Lääne-Viru maavalitsuse korraldatava konkursi eesmärgiks on tunnustada maakonna inimesi, kes on saavutanud 2009.-2010. aastal silmapaistvaid tulemusi noorsootöö arendamisel ning noorte teadmiste, oskuste, vilumuste ja käitumisnormide kujundamisel maakonnas, üleriigilisel või rahvusvahelisel tasandil.


Kandidaatideks võib esitada noorsootööga tegelevaid töötajaid koolidest, kultuuri- ja noorsooasutustest ning mitmesugustest ühendustest, sh omavalitsuse noorsootöötajaid, ringijuhte, huvijuhte, noortekeskuste, laagrite töötajaid ja noortejuhte.

Aasta noorsootöötaja kandidaate võivad esitada õpilased, lapsevanemad ja teised üksikisikud, noorte- ja õpetajateühendused, noorsootöö- ja haridusasutused, mittetulundusühingud ja kohalik omavalitsus.

Mullu tunnustati tiitliga Rakvere linnavalitsuse noorsootööspetsialisti Katrin Joselini.

Tänavu on tunnustamises uuendusi seoses sellega, et ka üleriigiliselt hakatakse tunnustama noorsootööd ja -töötajaid pikaajalise panuse eest noorsootöös, aasta koostöö ja aasta teo eest.

Vastava tunnustamise korra koos kandidaadi esitamise vormiga leiab Eesti Noorsootöö Keskuse koduleheküljel www.entk.ee ja maakonna infoportaalis www.virumaa.info.

Maavalitsuse komisjon valib välja maakonna kandidaadid pikaajalise panuse eest noorsootöös, aasta koostöö ja aasta teo eest ja esitab Eesti Noorsootöö Keskusele 1. novembriks.


Taotlused nii Aasta noorsootöötaja, pikaajalise panuse eest noorsootöös, aasta koostöö kui ka aasta teo eest palub maavalitsus saata 20. oktoobriks Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonda märgusõnaga “noorsootöötaja konkurss” (Fr. R. Kreutzwaldi 5, Rakvere) või elektrooniliselt kai.hinnosaar@l-virumv.ee. Info tel 32 58031.

Aasta noorsootöötaja autasustamine toimub noorsootöötajate tunnustusüritusel detsembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles