Peeter Toominga fotopreemia pälvis Vivian Ainsalu

Anu Viita-Neuhaus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vivian Ainsalu

Juuni esimesel päeval kuulutatakse Haljalas pidulikult välja Peeter Toominga nimelise fotokonkursi võitja. Fotopreemia nominent on Vivian Ainsalu võistlustöödega „Ballett“.

Fotokonkurss teemal „Helid pildis“ on pühendatud tänavusele muusika-aastale ning fotopreemiat antakse välja üheksandat korda. Kokku esitati 64 võistlustööd, s.h. Aserbaidžaanist, mis andis konkursile rahvusvahelise mõõtme.

Facebooki kaudu korraldatud avalikul hääletamisel selgitati välja kõige enam rahvahääli saanud võistlustöö. Selleks osutus Mahammad Ismayilovi foto „Traditsiooniline tulekahju“.

Haljalast pärit väsimatu rännumees, looja ja publitsist, fotograaf ja režissöör Peeter Tooming, pani aluse Haljala valla fotopreemia väljaandmisele.

Fotopreemia antakse üle Peeter Toominga sünnipäeval 01. juunil. Võistlustööde hulgast valiti eksponeerimiseks välja 20 tööd, millega on võimalik tutvuda Haljala rahvamajas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles