Kirna-Türi rahvajooksult kaks esikohta

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anton Bas­manov
Anton Bas­manov Foto: Arvet Mägi

Läinud pühapäeval peetud 29. Paide-Türi rahvajooksu lühemal distantsil, Kirna-Türi jooksul (6,5 km) näitas päeva parimat aega - 21.15,5 - Vinni valla noorsportlane Anton Bas­manov, kes ühtlasi oli võitja ka M18 vanuseklassis.


Naistest võttis ajaga 25.52,6 võidu ning sai esikoha N18 vanuseklassis tema treeningukaaslane Kelly Nevolihhin Laekvere vallast Moora külast. Naiste teine koht kuulus Laura Kallasele Lepna külast (aeg 25.52,6), esikoha pälvis Laura selle tulemusega aga N13-klassis.

Läänevirulastest sai N14-klassis esikoha Rahel Kallas (Lepna), M14-klassis oli kiireim Risto Põlluste (Vinni). Kaido Aasumets oli M16-klassis teine, Kille Nevolihhin N16-klassis kolmas ning Georg Harald Nagel (Aaspere) M13-klassis samuti kolmas.

Pikemal distantsil Paide-Türi (13,6 km) sai läänevirulastest parimana Andrus Lein (Vinni) seitsmenda koha. Ago Veilberg (Tamsalu) lõpetas 13. kohaga, olles M45-klassis esimene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles