Täna avab uksed uuenenud Sõmeru noortekeskus

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõmeru noortekeskus.
Sõmeru noortekeskus. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Täna kell 15 avatakse pidulikult uuenenud Sõmeru noortekeskuse ruumid, endise klubihoone ümberehitamiseks kasutas Sõmeru vald 5,1 miljonit krooni Euroopa Regionaalarengu Fondi vahendeid ja valla omaosalus projektis oli veerand miljonit krooni.

Vähem kui aastaga korrastatud hoone avardab noorsootöö võimalusi sedavõrd, et järgneva aasta alguses plaanib Sõmeru vallavalitsus kuulutada välja konkursi veel ühe noorsootöötaja leidmiseks.Sõmeru noortekeskuse noorsootöötaja on Oxana Nikitina.

Vabariigi Valitsuse poolt 2007. aastal heakskiidetud ning Haridus- ja Teadusministeeriumi kaudu rakendatava „Elukeskkonna arendamise rakenduskava“ meetme "Avatud noortekeskuste, teavitamis- ja nõustamiskeskuste ning huvikoolide infrastruktuuri kaasajastamine" investeeringute kava kohaselt suunatakse noorsootöö infrastruktuuri arendamisse üle 297 miljoni krooni Euroopa Regionaalarengu Fondi vahendeid. Investeeringukavasse lülitatud 47 projektist on Sõmeru Noortekeskus kahekümne seitsmes valminud objekt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles