Tarbija: Rakvere juuksurisalongide vahel valitseb tihe konkurents

Kristi Ehrlich
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi potentsiaalsetel klientidel on valida mitme juuksuritooli ja salongi vahel, ei kiputa kliendi võitmiseks teenuste hinda alandama.
Kuigi potentsiaalsetel klientidel on valida mitme juuksuritooli ja salongi vahel, ei kiputa kliendi võitmiseks teenuste hinda alandama. Foto: Sille Annuk / Postimees

Iluteenuseid pakkuvaid salonge on Rakvere linnas nii palju, et neid ei jõua üles lugeda. Revaalia salongi juhataja Kersti Suve arvates piisaks Rakverele kolmest suuremast salongist.



Rakvere linnas on viimase aasta jooksul tekkinud uusi juuksurisalonge nii palju, et tekib küsimus, kas neile kõigile ikka kliente jätkub ja kuidas vaatavad sellele aastati tegutsenud juuksurid.


Revaalia salongi juhataja Kersti Suve ütles, et konkurents on alati teretulnud, igaühel on õigus oma salong teha, aga kas sellest Rakvere linn ka kasu saab, sest uued salongid uusi kliente üldjuhul juurde ei too, kui, siis ainult mõned.


Samas märkis ta, et ega need uued turule tulijad olegi uued - samad inimesed, kes olid mõnes salongis, on hakanud nüüd igaüks oma salongi pidama.

“Aeg on soosinud seda, miks mitte proovida,” lausus Suve ning vihjas sellele, et praegu saavad alustajad euroraha näol oma stardipaketi.

Samas leidis Suve, et toetussüsteem peaks olema natuke rohkem läbi mõeldud.

“Praegusel majanduslikult raskel ajal peaks aitama just selliseid ettevõtjaid, kes on turul olnud vähemalt kümme aastat, siiani väga hästi hakkama saanud ja ka eelmised languseaastad üle elanud,” arvas ta ning selgitas, et ei ole veel kindel, kas need, kes oma stardiraha said ja salongi teevad, peavad need kümme aastat vastu või tekib olukord, et nad ei tule sellega toime ja langevad turult välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles