Esimene lumi toob teedele naastrehvid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakveres Tartu maanteel asuvas Autoklants töökojas pikka järjekorda märgata ei olnud, kuid tööd jätkus siiski.
Rakveres Tartu maanteel asuvas Autoklants töökojas pikka järjekorda märgata ei olnud, kuid tööd jätkus siiski. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Alates tänasest on lubatud autodel kasutada naastrehve. Esimene lumi paneb autojuhid parema pidavuse ning turvalisema liiklemise eesmärgil mõtlema rehvivahetusele.

Kuigi kohati on maakonnas üsnagi paks lumekiht ööga maha langenud, ei ole Rakveres rehvivahetustöökodade juures märgata järjekordi. OÜ Autoklantsi töömehe sõnul tööd küll jätkub ning inimesed tunnevad rehvivahetuse vastu huvi, kuid järjekorda siiski veel tekkinud ei ole.

Naastrehve võib vastavalt teede- ja sideministri määrusele „Mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavad nõuded“ kasutada kuni 31. märtsini. Lamellrehvidega võib sõita aastaringselt. Talverehvide kasutamine on kohustuslik alates 1. detsembrist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles