Noored: Rohelised märgid kannavad tänu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldar Adel ja Meigrit Matsiselts loodavad, et tänu õpilaste panusele on tähisel ka õpetaja jaoks suurem väärtus.
Kuldar Adel ja Meigrit Matsiselts loodavad, et tänu õpilaste panusele on tähisel ka õpetaja jaoks suurem väärtus. Foto: Montaaž/Arvet Mägi

Märgikampaaniaga on noored õpetaja autähise toetuseks kogunud juba peaaegu 10 000 krooni. Sel moel saavad nii nemad kui ka märgi ostnud inimesed öelda sümboolselt tänusõnu oma õpetajatele.


2009. aasta kevadel algatas Haljala gümnaasium mõtte püstitada Haljalasse autähis Eesti õpetajale. Praeguste kalkulatsioonide järgi läheb tähis maksma kuni pool miljonit krooni. Arveldusarvele on paljudelt eraisikutelt ja institutsioonidelt laekunud ligi 140 000 krooni. Suure panuse on sellele lisaks andud aga kooliõpilased, müües rinnamärke.


“Kui me vaatame seda summat, siis ikka päris palju märke on müüdud,” ütles Kuldar Adel Haljala gümnaasiumist. Suuri, 25krooniseid, ja väiksemaid, 10krooniseid märke näeb rinnas, kottidel, pinalitel ...

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles