Rakke rattamaraton peab täna sünnipäevapidu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakke rattamaraton.
Rakke rattamaraton. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Rakke kultuurikeskuses peetakse täna, 22. oktoobril algusega kell 20 Rakke rattamaratoni kümnendat sünnipäeva, kuhu on oodatud kõik huvilised.


Rakke Spordiklubi eestvedaja ja maratoni peakorraldaja Enno Eilo ütles, et üritusega, kust ei puudu ka meelelahutuslik osa, soo­vitakse tänada kõiki, kes on Elion Estonian Cupi rattamaratonide sarja kuuluva võistluse korraldamisele kaasa aidanud. “Kui torm rajad läbimatuks muutis, oli toetajaid ja abilisi eriti palju,” sõnas Enno Eilo.


Rakke Spordiklubi eest võistleb hulk rattureid, kes vallas alaliselt ei ela. Sünnipäevapeol tutvustatakse neid tublisid sportlasi.


“Tänavu võitsid Rakke spordiklubi ratturid Eesti meistrivõistlustel 13 medalit, ei teagi, kas kunagi veel nii edukat hooaega tuleb,” märkis Enno Eilo.


Järgmisel aastal toimub Rakke rattamaraton üheteistkümnendat korda, aga mitte nagu siiani augustis, vaid 22. mail. 2011. aastal peetakse Rakke linnamäel ka kahepäevased Eesti meistrivõistlused olümpiakrossis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles