Rannar Vassiljev Tallinna abilinnapeaks ei kipu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Vassiljev.
Rannar Vassiljev. Foto: Arvet Mägi

Rakvere sotsiaaldemokraatide esimees Rannar Vassiljev on otsustanud kandideerida riigikokku Lääne-Virumaal ning välistas seetõttu oma kandidatuuri Tallinna abilinnapea kohale.

"Sotside eesmärk riigikogu valimistel on võtta Lääne-Virumaal kaks mandaati ning võita valimised. Tegu on keerulise, kuid mitte võimatu ülesandega, mis tähendab korrata sama tulemust, mis tõi võidu eelmise aasta kohalikel valimistel Rakveres," ütles Rannar Vassiljev.

Pärast Jüri Pihli otsust taanduda Tallinna abilinnapea kohalt, on meedias abilinnapea kohale pakutud erinevaid võimalikke kandidaate, sealhulgas Rakvere endist linnapead Rannar Vassiljevit. Homme koguneb sotsiaaldemokraatide Tallinna piirkonna juhatus, et leida senisele abilinnapeale Jüri Pihlile järglane.

"Arvan, et tulevane Tallinna abilinnapea võiks elada samas omavalitsuses ning olla senise Tallinna linnajuhtimisega hästi kursis. Olen kindel Tallinna sotsiaaldemokraatide seas leidub sellele ametikohale väärikaid kandidaate," lisas Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles