Swedbanki kontorites tuleb mündilaupäev

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel laupäeval, 13. novembril, kutsub Swedbank oma kliente avatud ja iseteenindava mündimasinaga kontoritesse kroonimünte kontole kandma või paberrahaks vahetama. Kontorites on tavapärasest rohkem teenindajaid, kes inimesi müntide vahetamisel juhendavad.


Swedbanki europrogrammi koordinaator Hanno Hussari sõnul on kroonimüntide vahetamise kampaania hoogsalt alanud, kuid inimeste kodudes ootab tagastamist endiselt sadu tonne münte.

"Tööpäevadel pole paljudel inimestel aega kroonimünte vahetama tulla, kuid puhkepäeval on inimestel selleks paremad võimalused ja rohkem aega. Kuna ühed kõige aktiivsemad müntide kogujad on lapsed siis just peredele mõeldes ootame sel laupäeval inimesi pangakontoritesse kroonimünte vahetama,“ sõnas Hussar.

Swedbankil on sel laupäeval avatud kokku tavapärased 40 kontorit, millest siis 33-s on olemas iseteenindavamündimasin ning just neis kontorites on laupäeval tavapärasest rohkem teenindajaid, kes aitavad inimestel münte vahetada ning jagavad eurole ülemineku teemal infot.

Krooni müntide vahetamine on osa eurole ülemineku ettevalmistustest. Kõik eraisikud saavad 1. oktoobrist 2010 kuni 30. juunini 2011 kõikides sularahateenuseid osutavates pangakontorites tasuta krooni münte kontole kanda või paberrahaks vahetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles