Esseekonkurss ootab osalema

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Kultuuriministeerium koos Kodanikuhariduse programmiga “Minu Riik” kuulutavad kodanikupäevaks 2010 välja juba üheksandat korda esseekonkursi üldhariduskoolide IX-XII klassi õpilastele. Selle aasta teema on “Tegus kodanik on riigi rikkus” (Деятельный гражданин – богатство страны).


Kaheksa aasta jooksul on see konkurss olnud väga menukas: eelmisel aastal laekus žüriile lugemiseks üle 500 võistlustöö 112 koolist üle vabariigi.

Tublimad kirjutajad on olnud läbi aastate Narva, Tallinna, Tartu ja Sillamäe koolidest, silma on paistnud ka Uhtna põhikool, kuhu kaks aastat järjest läks auhinnaline koht.

Nagu eelmistelgi aastatel ootame ka sel aastal vabas vormis kirjutatud töid eesti või vene keeles. Kindlasti ei tohiks õpilased unustada töö alla kirjutamast oma nime, kooli ja klassi, kontakttelefoni ja juhendaja õpetaja nime.

Konkursitöid ootame hiljemalt 18. novembriks kas posti teel aadressile MINU RIIK, Estonia pst. 5a, 10143 Tallinn või elektrooniliselt e-posti aadressile info@minuriik.ee.

Žürii teeb võistlustöödest kokkuvõtte kodanikupäevaks, 26. novembriks.

Võitjate nimed avaldatakse meedias, samuti kultuuriministeeriumi (www.kul.ee) ja kodanikuhariduse programmi "Minu Riik " (www.minuriik.ee) kodulehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles