Elion sulgeb homme taksofoniäri

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksofon.
Taksofon. Foto: Elmo Riig / Sakala

Seoses taksofonide vähese kasutusaktiivsuse ja kõrgete investeeringu- ja hoolduskuludega sulgeb Elion homme, 1. detsembril kell 9 taksofoniäri. Täna on viimane päev, mil on võimalik Eestis taksofone ja taksofonikaarte kasutada.


Elioni eraklientide segmendijuhi Silver Soomre sõnul on taksofoniteenus oma aja ära elanud ning seda näitab kõige selgemalt tarbijate käitumine. "Vaadates taksofonide kasutatavust, võib julgelt öelda, et selle teenuse vastu puudub üldine huvi ja vajadus. Keskmine taksofonide kasutusmaht on langenud 1 minutile taksoni kohta päevas,” selgitas ta.

Alates 1. detsembrist 2010 kuni 1. detsembrini 2011 tagastab Elion taksofonikaardi omanikele rahasumma, mis on kaardil kasutamata jäänud.

Raha tagastatakse taksofonikaartidelt, mille algselt märgitud kehtivusaeg ei ole möödunud või on möödunud 2009-2010. aasta jooksul. Kasutamata rahasumma tagasisaamiseks saavad taksofonikaardi omanikud pöörduda lähimasse Elioni esindusse.

Elionil on 23 esindust üle Eesti, neist kolm Rakveres. Taksofonikaardi omanik saab Elioni esindusse tulles teada kaardil kasutamata jäänud summa ning see tagastatakse talle kohapeal sularahas. Taksofonikaart jääb aruandluse tarvis Elioni kätte.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles