Rakvere lasteaed ja Viru Folk said keskkonnateo preemia

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festival Viru Folk.
Festival Viru Folk. Foto: TEET SUUR/VIRUMAA TEATAJA

Täna, 1. detsembril andis keskkonnaminister Jaanus Tamkivi üle selle aasta keskkonnateo tunnustused ja preemiad.

Hindamiskomisjon selgitas konkursivõitjad kolmes kategoorias: aasta keskkonnateo auhind 2010, aasta keskkonnateokese auhind 2010 ning aasta keskkonnategija auhind 2010.

Aasta keskkonnateoke 2010 kategoorias tunnustati Rakvere lasteaed Triinu vee-ja keskkonnanädala korraldamise eest lasteaias, kes sai selle eest rahaline preemia 10 000 krooni.

Aasta keskkonnategija 2010 keskkonnasõbraliku toote/teenuse kategoorias tunnustati aga MTÜ-d Viru Folk jäätmekäitluse korraldamise eest suurüritustel.

Keskkonnateo konkursi žürii otsusel ei piirdutud tänavu ainult ühe projekti esiletõstmisega, vaid tunnustati mitmeid silmapaistvaid kandidaate, kes on keskkonnahoiu, keskkonnakaitse, -teavituse ja -teadlikkuse alal tublimad tegijad.

Infot teise preemia saanud tegude ja organisatsioonide kohta saab keskkonnaministeeriumi kodulehelt.

“Üks tõeline südamlikkus on panustada vabatahtlikult oma jõud, tahe ja kallis aeg meie keskkonna heaolu jaoks,“ ütles keskkonnaminister Jaanus Tamkivi.

“Tore on näha, et suur osa konkursile osalema tulnud projekte on läbi viidud just lasteaedades, õpetades ennekõike vastutustunnet looduse ja keskkonna ees,“ märkis Tamkivi.

„Mida rohkem me jagame oma teadmisi, ootusi, hoolitsust ja armastust lastega, seda enam on meil suurem lootus saada rohelisem tulevik,“ täpsustas minister.

Parimaid konkursil osalejaid tunnustas Keskkonnaministeerium rahaliste ja mitterahaliste auhindadega ning võitjaid keskkonnamärgi kasutamise õigusega.

Konkursile laekus viis keskkonnateo, seitse keskkonnategija ja 20 keskkonnateokese kandidaati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles