Ida- ja Lääne-Viru maavanemad istusid ühise ümarlaua taga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riho Breivel.
Riho Breivel. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Neljapäeval kogunesid Lääne-Viru maavanema Einar Vallbaumi kutsel Kirde Kaitseringkonnas Tapal esmakordselt Ida- ja Lääne-Viru maavanemate ühine ümarlaud.

Osalesid Ida- ja Lääne-Viru maavalitsuste esindajad, kaitseliidu, Rakvere haigla, töötukassa, Põhja pensioniameti, Rakvere politseijaoskonna ja Ida Prefektuuri, Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu, Ida Maksu- ja tollikeskuse, Terviseameti, Kirde Kaitseringkonna, Ida Regionaalse maanteeameti, Viru Vangla, Ida-Eesti päästekeskuse, Häirekeskuse kohalikud juhid ning esindajad.

Osalejad andsid ülevaate oma valdkonnast, tegid kokkuvõtte lõppevast aastast ning seejärel keskenduti 2011. aasta plaanidele.

Lääne-Viru maavanema Einar Vallbaumi sõnul oli kohtumine informatiivne ja vajalik, kuid selle käigus joonistus ka välja probleem - erinevate riigiasutuste regioonide piirid ei lange kokku, mis omakorda raskendab koostööd.

Osalejad olid üksmeelel, et koostöö ja ühised ümarlauad kahe Virumaa vahel jätkuvad. Ida-Viru maavanem Riho Breivel tegi ettepaneku korraldada järgmine kahe maakonna ümarlaud Ida-Virumaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles