Olukord bussiliikluses on hull

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumetorm Rakveres.
Lumetorm Rakveres. Foto: Erakogu

GoBus Rakvere tehnikadirektor Rein Kaljuveer võttis olukorra kokku ühe sõnaga – hull.


Kella poole 12 ajal oli ainuke liin, mis toimis, Rakvere-Tapa oma. Hommikul prooviti sõita ka Kunda ja Sõmeru suunal, kuid liigelda polnud seal võimalik.

Bussid Tallinnasse küll väljusid, kuid kas nad sealt ka tagasi tulla saavad, seda ei osanud ta öelda. Tartu suunal liiklust ei toimu.

Millal olukord normaliseeruda võiks, Kaljuveer ennustada ei soovinud. Tema sõnul on teemehed lubanud 48 tunni jooksul sõidurajad lahti lükata, mida teeb aga ilmataat, seda ei oska ennustada.

M.K. Reis-X OÜ logistik Pille Kaasik ütles, et praegu toimivad ainult Rakvere linnaliinid ja needki vabagraafiku alusel. Tühistati nii tööliste veod kui õpilasliinide väljumine. Samuti ei välju kaugliinid.

Kaasiku sõnul on mõned bussijuhid alates eelmisest õhtust kinni ka Padaorus ning ööpäev  ringi ametis inimesed, kes tegelevad bussiliiklust puudutava info haldamisega.

AS Sebe tegevdirektor Kuldar Väärsi ütles Delfile, et Padaorus, Rakvere ja Kohtla-Järve vahel, on neil lumevangis neli bussi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles