Rakvere toidupank avas pangas arveldusarve

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pille-Ruth Kukemilk.
Pille-Ruth Kukemilk. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Neljapäeval avas Rakvere toidupank endale SEB Ühispangas konto, kuhu kanti ka esimene summa – 4493 krooni ning 60 senti. Tegemist on annetatud rahaga, mis kogunes toidupanga esimesest aktsioonist 4. ja 5. detsembril Põhjakeskuses.


Sama aktsiooni käigus kogutud toidupakid on juba jõudnud Rakvere linna lastega peredeni, kel kitsikus kõige suurem. Kokku on linna sotsiaalosakonna koostatud nimekirjas 150 toidupaki saajat.


Rakvere toidupank tegutseb MTÜ Rakvere Diakooniakeskuse abiga ning kõigilt, kes soovivad toetada toidu jõudmist abivajajateni ning Rakvere toidupanga arengut, on oodatud annetused Rakvere Diakooniakeskuse SEB pangakontole 10220123679010, märkides selgitusse “toidupank”.


“Toidupanga põhimõte on, et raha eest toitu ei osteta ega müüda, raha kasutatakse toidupanga laiendamiseks ja selleks, et toit jõuaks sihtrühmani. Ühtegi senti ei kulu kellegi palgaks, vaid see läheb ladustamise ja transpordiga seotud kuludeks,” selgitas MTÜ Diakooniakeskuse juhataja Pille-Ruth Kukemilk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles