Ida prefekt palub 90-aastaselt autojuhilt vabandust (1)

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Rakveres Tartu ja Lilleoru tänava ristmikul.
Liiklusõnnetus Rakveres Tartu ja Lilleoru tänava ristmikul. Foto: Ulvar Vogt

29. veebruaril saatis politsei- ja piirivalveamet Eesti meediaväljaannetele teate liiklusõnnetuse tunnistajate otsimise kohta, mis sisaldas liiklusõnnetuses osaleja eesnime ja vanust. Selle põhjal oli aga võimalik juba juht täielikult identifitseerida.

Kuna politseiinfo kajastas, et üheks liiklusõnnetuse osapooleks oli 90-aastane Taimi, siis tuvastas Lääne-Virumaal elav kogukond kiiresti, et tegemist on tuntud keskkonnakaitsja Taimi Parvega, kelle juubeliõnnitlused olid samuti hiljuti meediast läbi käinud

“Kahjuks oli tegemist piisavate andmetega selleks, et väikeses kogukonnas kindlalt identifitseerida, kes oli liiklusõnnetuses osalenud sõiduki roolis,” lausus Ida prefekt Vallo Koppel. “Palume Taimi Parvelt ja tema perekonnalt vabandust,” lisas ta.

Kui politsei esmainfo kohaselt eiras 90-aastane Taimi Rakveres ristmikul "Anna teed" nõudeid ja sõitis otsa paremalt lähenenud sõiduautole, mida juhtis 21-aastane Martin, siis naise poja kinnitusel ei vasta see samuti tõele.

Tema sõnul sõitis tegelikult Parve mööda Tartu tänavat, mis on Lilleoru tänavaga ristumisel peatee ning järelikult sõitis hoopis noormehe auto temale ette.

Politsei teatel on juhtunu asjaolud jätkuvalt selgitamisel. “Selleks et otsustada ühe või teise liiklusõnnetuses osaleja süü küsimus, on tõendite kogumine veel käimas,” sõnas Koppel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles