MTÜ AUH kutsub kodutuid loomi toetama

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

MTÜ AUH kutsub kõiki heatahtlikke inimesi aitama neid, kes end ise aidata ei suuda.
 


Kuni 31. detsembrini on käimas heategevuskampaania, milles kogutakse Eesti koduta loomade varjupaikade toetamiseks nii rahalisi annetusi kui ka loomadele vajalikke igapäevaesemeid ja ehitusmaterjale varjupaiga korrastamiseks.

MTÜ AUH korraldatava jõulukingituste kampaania raames toetatakse koduta loomade varjupaiku Haapsalus, Pärnus, Tallinnas, Tartus, Valgas, Viljandis, Virumaal ja Võrus. Annetada võib nii raha kui ka varjupaigale tarvilikke esemeid.

Kampaania käigus kogutud raha jaotatakse varjupaikade vahel võrdselt, annetusi ootame MTÜ AUH arvele: 102 200 949 830 13 (SEB) või 22 104 449 7759 (SWEDBANK).

Loomade elutingimuste parandamiseks on võimalik annetada igapäevaselt vajalikku (mänguasjad, loomatoit, toidunõud jne) ning ehitusmaterjale (tööriistu, kruusa, laudu jne), mida saab kasutada varjupaiga korrastamiseks, kuutide ehitamiseks ja muudeks heakorratöödeks.

Tarbeesemete ja ehitusmaterjalide annetamiseks palub mittetulundusühing kirjutada aadressile marjeta.porman@auh-auh.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles