Neljapäevast saab Rakveres nautida uisurõõme

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uisuväljak on Rakvere staadioni juures olnud juba mitmeid aastaid ning abilinnapea sõnul tuleb tänavugi.
Uisuväljak on Rakvere staadioni juures olnud juba mitmeid aastaid ning abilinnapea sõnul tuleb tänavugi. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Alates neljapäevast, 23. detsembrist saab Rakvere staadioni uisuplatsil (Kastani 14a) esmakordselt sellel talvel nautida uisutamisrõõme.

Uisutada saab spordikeskuse lahtiolekuaegadel: argipäeviti kella 9-22 ja nädalalõppudel kella 9-21. Sissepääs uisuplatsile on staadioni kohviku-poolsest väravast.

Pühade ajal, mil spordikeskus suletud, pääseb uisuplatsile Silla tänava kaudu.

Uisuplatsi valgustus töötab iga päev kella 16-21.30.

Soovi korral on võimalik laenutada Rakvere spordihallist alates pühapäevast, 26. detsembrist nii uusi kui ka kasutatud uiske.

Sobiva suurusega uisupaari võib broneerida ja lisainfot küsida helistades spordihalli administraatori telefoniniumbril 327 8200.

Kasutatud uiskude renditunni eest küsitakse 16 krooni ja uute uiskude puhul tuleb välja käia 40 krooni. Alates uuest aastast on uisulaenutuse tunnihinnad vastavalt 1 ja 2,5 eurot.


Kõikidele huvilistele tasuta kasutada oleva uisuplatsi rajamist rahastas Rakvere linnavalitsus, ettevalmistustöid ja hooldust teostab Rakvere spordikeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles