Raudteeõnnetuse tõttu on rongiliikluses suured ümberkorraldused ning tuleb arvestada hilinemistega

Eva Klaas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong.
Rong. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Täna öösel Aegviidu lähedal juhtunud raudteeõnnetuse tõttu on suletud raudtee mõlemad sõidusuunad Kehra ja Aegviidu vahel.

Sellega seoses on tänases rongiliikluses oodata suuri ümberkorraldusi ja hilinemisi, kuna avariikohalt mööda tuleb reisijad transportida bussitranspordiga,teatas Edelaraudtee.

Selleks, et kiiremini ja soodsamalt tuua Teieni teavet rongiliikluse muudatuste kohta,on avatud mobiiltelefonile kohandatud ajutine infoedastusleht aadressiga gsm.edel.ee. Infot leiab ka Edelaraudtee kodulehelt www.edel.ee.

Infotelefon 1447 annab kinnist tooni juhul, kui prognoositud ooteaeg ületab 5 minutit,kui rakendub ooterežiim, on prognoositud ooteajaks kuni 5 minutit. Ka sinna leitakse tavapärasest enam jõudusid, et suurenevate päringutega toime tulla.

Täna varahommikul põrkasid Harjumaal kokku kauba- ja reisirong. Kokkupõrge toimus umbes kilomeeter kuni poolteist enne Aegviidu raudteejaama. Õnnetus juhtus öösel kella kolme ajal, kui Aegviidu jaamas öösel seisma pidanud reisirong hakkas seni teadmata asjaoludel sõitma, läbis pöörangud ja põrkas kokku kaubarongiga.

Vigastada said kaubarongi vedurijuht ja vedurijuhi abi, kes toimetati haiglasse. Reisirongis viibis tööline, kelle ülesandeks oli rongi soojendada ning keda esialgu ei suudetud leida.

Politsei sai kell 11.20 teate, et rongiõnnetuse kohast leiti rusude alt inimese surnukeha.

Põhja prefektuuri pressiesindaja teatel tuli teade häirekeskuse kaudu, sündmuspaigale suundunud politseitöötajad pole seda veel kinnitanud ning seetõttu esialgu midagi täpsemat öelda ei saa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles