Eesti Posti kinnistud tekitavad ostuhuvi

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Post müüb Rakvere kunagist Maapanga hoonet.
Eesti Post müüb Rakvere kunagist Maapanga hoonet. Foto: Meelis Meibaum/Virumaa Teataja

Eesti Post pani kevadel üle Eesti müüki 40 kinnistut, mille seas läheb enampakkumisele ka viis kinnistut Lääne-Virumaal, sealhulgas kunagine Maapanga hoone Rakveres.



Tallinna tänavas asuv kunagine Maapanga esindushoone pandi müüki alghinnaga 7 250 000 krooni, Võsu keskuses Mere tänavas asuv postimaja, kus paikneb ka hostel, läks müüki alghinnaga 3,3 miljonit krooni.

Samuti on müügis Rakvere vallas paiknev 13 000ruutmeetrine kinnistu hinnaga 1,2 miljonit krooni, Tapal Pikas tänavas asuv postimaja hinnaga 2,5 miljonit krooni ning Väike-Maarja vallas Kiltsis Eesti Postile kuuluv hoone 160 000 krooniga.

Eesti Posti administratiivdivisjoni juht Kaido Padar ütles, et kinnistute vastu tuntakse huvi, kuid konkreetsete müügitehinguteni pole Lääne-Virumaal seni jõutud.

“Mõni nädal tagasi oli kohtumine ärimeestega, kes huvitusid Maapanga hoone ostust. Ka olen viimasel ajal kohtunud mitme investoriga, kes on tundnud huvi Eesti Posti Tõrremäel asuva 13 000ruutmeetrise kinnistu vastu,” rääkis Padar. Administratiivdivisjoni juhi sõnul kaalutlevad investorid pikalt, kui kinnistu või maja ostavad.

“Huvilisi jagub, kuid konkreetse müügitehinguni jõutakse pärast pikka vaagimist. Tallinna Postimaja müügiläbirääkimised vältasid seitse kuud,” tõi Padar näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles