Väike-Maarja veeprojekt jõuab edukalt lõpule

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väike-Maarja veemajandusprojekt hõlmab 7,8 km veetorustiku ja 5,8 km  kanalisatsioonitorustike ning kahe reovee ülepumpla rekonstrueerimist-ehitamist
Väike-Maarja veemajandusprojekt hõlmab 7,8 km veetorustiku ja 5,8 km kanalisatsioonitorustike ning kahe reovee ülepumpla rekonstrueerimist-ehitamist Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Väike-Maarja veemajandusprojekt, mis hõlmab 7,8 km veetorustiku ja 5,8 km  kanalisatsioonitorustike ning kahe reovee ülepumpla rekonstrueerimist-ehitamist, on kulgenud edukalt.


“Vaatamata mõningatele raskustele, kas või ilmaoludele, on kogu meeskond ühiste pingutustega suutnud tähtaegadest kinni pidada. Põhimõtteliselt võib mullu veebruaris alustatud tööd trassil lugeda lõppenuks. Tänavu kevadel tuleb tegeleda heakorraga, nii teede kui muru taastamisega,” kommenteeris OÜ Pandivere Vesi tegevdirektor Gennadi Filippov.

Projekti juhtis OÜ Ekoeks­pert, trassi ehitasid konsortsium AS Oma Ehitaja ja AS Viimsi Keevitus. AS Taalri Varahaldus tegi omanikujärelevalve.

“Projekti elluviimine on võimaldanud liituda kahekümnel kliendil kanalisatsiooni- ja kaheksal kliendil veevõrguga,” lisas Filippov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles