Loksa saab eakate kodu

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olev Puldre avab märtsis Loksal viiekümnekohalise eakate kodu.
Olev Puldre avab märtsis Loksal viiekümnekohalise eakate kodu. Foto: blogspot.com.

Rakvere ettevõtja Olev Puldre avab märtsis Loksal viiekümnekohalise eakate kodu, talle kuuluvad ka vanadekodu Aasperes ja Rakveres Pikal tänaval.

Puldre ostis Loksa keskel asuva endise meremeeste maja mullu novembris. “See oli kunagi laevaremonditehase ühiselamu, kuid pärast tehase pankrotti läks hoone müüki,” rääkis Puldre, kiites eakate kodu väga soodsat asukohta.

“Esiteks ei ole sealkandis ühtegi eakate kodu, teiseks asub see Loksa linna keskel ning seal vahetus läheduses asuvad nii haigla, kiirabi kui ka taastusravikeskus, samuti apteek ja kauplus,” rääkis Puldre.

Plussiks peab ta ka mere lähedust ning Tallinn pole liiga kau­gel. “Nüüd on vanainimestel va­likuvõimalus. Kes tahab mere­õhku, saab tulla Loksale, kellele meeldib linnulaulu kuulata, on Aasperes, ja kellele linnas olla, see tuleb Rakvere eakate kodusse, lisaks saab ju kohti ka vahe­tada,” loetles ettevõtja, kelle sõ­nul on kahes vanadeko­dus praegu täidetud kaks kolman­dikku kohtadest. Ka Aaspe­res ja Rakveres on poolsada voodikohta.

Puldre sõnul tuleb Loksa ­eakate kodu hinnaklass Eesti madalaim, Rakvere eakate kodu on kallimast klassist ja luksuslikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles