Uljastel saadi kätte kaks mutantahvenat

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalapüügivõistlus "Uljaste Triibu".
Kalapüügivõistlus "Uljaste Triibu". Foto: Allan Jaakus

Lääne- ja Ida-Virumaa piiril Uljaste järvel toimus laupäeval neljas kalapüügivõistlus "Uljaste Triibu", millest võttis osa 151 harrastuskalameest. Rahvusvahelist tooni andsid jõuproovile külalised Lätist ja Soomest.

Rakvere spordikeskuse ja Sonda vallavalitsuse koostöös korraldatud võistluse käigus õnnestus üldjärjestuse kaheksanda koha mehel Valeri Šabanovil välja püüda ka kaks selles järves elavat haruldast mutantahvenat, mille eest ta teenis auhinnaks teleri.

"Uljaste Triibu" võitjaks krooniti Andrei Dmitrijev, kelle kalasaagi kogukaal moodustas 1224 grammi (sealhulgas ka võistlusel väljapüütud suurim, 108 grammi kaalunud ahven). Teine koht kuulus Gert Kasele (1056 g) ja kolmas Kuldar Toomlale (910 g).

"Võistlejatel ilmaga vedas - hommikul päike paistis ja termomeeter näitas plusskraade, lisaks kosutas võistlejaid mobiilne toitlustaja," tähendas kalapüügivõistluse initsiaator Rakvere spordikeskuse direktori asetäitja Allan Jaakus.

Tema sõnul sai tänu paljudele toetajatele, kelle hulgas oli nii kindlustusfirmasid kui ka kohalikke pangakontoreid, auhindu välja panna kümnele esimesele võistlejale. Lisaks pidasid eriauhindadega suurima kala püüdjat meeles Lääne-Viru maavalitsus ja AS Lajos ning mutantide tabajat LED televiisoriga Sonda vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles