Georg Gross stardib Võrumaal Matthew Wilsoni autoga

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georg Gross.
Georg Gross. Foto: Arvet Mägi

Laupäeval, 15. jaanuaril kell 9 hommikul antakse start Nordea Võrumaa talverallile. Esimesena lähevad rajale Georg Gross ja Raigo Mõlder, kelle sõiduvahendiks on Ford Focus WRC 08.


Tegu on veel eelmisel hooajal WRC sarjas Matthew Wilsoni käsutuses olnud autoga. Sama autoga võitis Jari-Matti Latvala 2009. aastal Sardiinia MM-ralli.

Peale Grossi lähevad rajale N4 klassi võistlejad, kus on oodata tihedat konkurentsi.

Number kahe all stardivad Margus Remmak ja Alo Ivask, number kolme all Raul Jeets ja Andrus Toom, number nelja all Priit Saluri ja Indrek Lepp, number viie all Aigar Pärs ja Simo Koskinen ning number kuue all Margus Murakas ja Henri Murakas. Kokku on pani ennast Nordea Võrumaa talverallile kirja 82 ekipaazi, võidusõitjaid on seitsmest riigist (Eesti, Läti, Leedu, Poola, Soome, Ukraina ja Venemaa).

Nordea Võrumaa talveralli on 2011. aasta Eesti autoralli meistrivõistluste ja karikavõistluste esimeseks etapiks. Lisaks sellele on võistlus Baltic Winter Cup ja Eesti Michelini karikavõistluste esimeseks etapiks.

Nordea Võrumaa talverallile antakse Võru linnas, Vabaduse väljakult start 15. jaanuaril kell 9. Vabaduse väljakul on ka finišipoodium, kuhu võitjad sõidavad samal päeval kell 17.45. Kokku on Nordea Võrumaa talverallil kavas kaheksa kiiruskatset, kogupikkusega 113,94 kilomeetrit. Katsed asuvad Haanja, Rõuge, Vastseliina ja Võru valdade teedel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles