Statoil jõuab Haljalasse kuu lõpuks

virumaateataja.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haljala bensiinijaamast saab kuu lõpuks Statoil.
Haljala bensiinijaamast saab kuu lõpuks Statoil. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Circle K Eesti AS, kes omab ja haldab Statoili teenindusjaamu, võtab üle Premium 7 kaubamärki kandvad 11 täisteenindus- ja 12 automaatjaama. Lääne-Virumaal Haljalas asuvat praegust Premium 7 täisteenindusjaama hakatakse viima Statoili kontseptsioonile üle 25. oktoobril.

Pärast konkurentsiameti heakskiidu saamist allkirjastati 26. septembril 2016 asjaõigusleping, millega Circle K Eesti AS omandas 23 Premium 7 kaubamärki kandva teenindusjaama vara. Vara hulka kuuluvad kinnisvara, teenindusjaamade opereerimiseks vajalik põhivara ja väikevahendid ning töö- ja ärikliendilepingud.

Vastavalt kokkuleppele alustas Circle K Eesti AS esmaspäeval, 17. oktoobril ostetud jaamade ülevõtmist ning nende Statoili kaubamärgi alla viimist. 

Realo sõnul toimub kuu aega kestev Statoili kontseptsioonile üleviimise protsess sujuvalt ning uute täisteenindusjaamade töötajad läbivad põhjaliku koolituse. “Kõikides uutes jaamades on käivitatud ka mentorite programm, mille käigus aitavad kogenud Statoili teenindusjaamade juhatajad uutel kolleegidel sisse elada ning Statoili kontseptsiooni omaks võtta,” lisas ta.

Realo kinnitusel võidavad uuendustest nii Statoili kui Premium 7 senised kliendid, kuna teenindusvõrk muutub oluliselt laiaulatuslikumaks. “Lisaks meie värskele toiduvalikule ning kvaliteetsetele kohvijookidele saavad uute jaamade piirkondade elanikud tankida parima kvaliteediga miles ja milesPLUS mootorikütuseid, mis võimaldavad saavutada kuni 3% väiksema kütusekulu ja parema mootori töökindluse,” lisas Realo.

Üleminekuperioodil kehtivad Statoili võrku lisanduvates teenindusjaamades novembri lõpuni lisaks Statoil EXTRA lojaalsusprogrammi tavasoodustustele ka eripakkumised. “Kõik Premium 7 erakliendid on oodatud liituma Statoil EXTRA lojaalsusprogrammiga, et saada osa parematest soodustustest. Äriklientidele pakutakse võimalust jätkata Statoili kliendina samadel tingimustel,” ütles Realo.

23 teenindusjaama soetamine on suurim ostu-müügi tehing Eesti Statoili ajaloos.

Pärast Premium 7 teenindusjaamade ülevõtmist omab ja opereerib Circle K Eesti AS  57 täisteenindus- ja 19 automaatjaama ning üht mugavuspoodi. Ettevõttes töötab ligi 650 inimest, neist pisut vähem kui 600 teenindusjaamades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles