Galerii: Rakvere linnapea vastuvõtt

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere linnapea ja volikogu esimehe vastuvõtt Rakvere rahvamajas.
Rakvere linnapea ja volikogu esimehe vastuvõtt Rakvere rahvamajas. Foto: Meelis Meilbaum

Rakvere linnapea Andres Jaadla ja linnavolikogu esimees Mihkel Juhkami kutsusid teisipäeva õhtul Rakvere rahvamajja vabariigi aastapäeva pidulikule vastuvõtule linnavolikogu liikmed, Rakverest pärit riigikogu liikmed, linna aukodanikud, Rakvere teenetemärkide kavalerid.
 

Vastuvõtul said Rakvere Kroonimärgi rinda kunstnik Riho Hütt, pedagoog Tiina Kippel ja ettevõtja Hannes Vares. “Väga soe tunne on, kui sinu väikesed tegemised kogukonnale korda lähevad,” ütles Vares teenetemärki kätte saades.

Rakvere linnapea Andres Jaadla ütles, et kõik annavad ühiskonnale midagi, mõni annab aga natuke rohkem ja seda ka märgatakse. Linnapea sõnul on märkamist väärt inimesi tegelikult aga päris palju.

Oma pidupäevakõnes meenutas Jaadla Juhan Liivi ajatuid sõnu: “Vast rahvast kergem vabastada, kui teda hoida vabana.”

Vastuvõtu kultuurilise külje eest kandsid hoolt Virumaa noorte meeskoor, Rakvere gümnaasiumi teatriansambel ning Kaurikooli ja Rakvere muusikakooli õpetajate vanamuusikaansambel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles