Jäärajasõitjatel Simunas ees öine etapp

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäärada.
Jäärada.

Väike-Maarja valla jäärajasõidu lahtistele meistrivõistlustele tõmmatakse joon alla kolmapäeval, 23. veebruaril sõidetava neljanda etapiga, mis erinevalt varasematest võistlustest peetakse pimedal ajal.

Võistlus toimub tuttaval Simuna rallirajal ning viimane etapp sõidetakse vastupäeva. “Rada on väga heas seisukorras. Oleme selle ettevalmistamisega päris palju vaeva näinud ja praeguste prognooside kohaselt saame viimase võistluse ilmataadi abiga tehtud,” märkis võistluse üks korraldajatest Väino Haiba.

Et võisteldakse pimedas, peavad osalejate võistlusautodel olema töökorras ohutuled ning sõidutuled, seisu-, lähi- ja kaugtuled. Lisatulede kasutamine on lubatud.

Osalejate arv on piiratud 65 võistlejaga. Dokumentide kontrolliga alustatakse võistluspäeval kohapeal kell 17. Start esimesele võistlusautole plaanitakse anda kell 19.15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles