Tunnustati Ida prefektuuri parimaid

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ida prefektuuri juht Aldis Alus.
Ida prefektuuri juht Aldis Alus. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Möödunud nädalal Eesti vabariigi aastapäeva eel Jõhvi kontserdimajas korraldatud kontsert-aktusel tänati Ida prefektuuri parimaid töötajaid, kelle seas oli ka Lääne-Virumaa mundrikandjaid.

Politsei- ja piirivalveameti peadirektori erilise tänu pälvis Väike-Maarja konstaablijaoskonna piirkonnakonstaabel Jaanus Mätas, kes ei jäänud metsas kaduma läinud mehe otsingutel ootama eritehnikat, vaid võttis aja kokkuhoiu mõttes kodust suusad ja asus tegutsema. Edukalt. Tänu temale päästetigi ühe inimese elu.

Ida prefektuuri mulluseks parimaks tugiteenistujaks tunnistati majandustalituses töötav Lääne-Viru mees Toivo Maasi. Parima korrakaitsepolitseiniku tiitli pälvis Rakvere konstaablijaoskonna Sõmeru ja Rägavere valla piirkonnapolitseinik Tõnu Kohver.

Kontsert-aktuse alguses mälestasid Virumaa korrakaitsjad Haapsalu lastekodu põlengus hukkunuid.

Ida prefektuuri prefekt Aldis Alus nimetas läinud aastat õppimise aastaks. Tänavu ootab politseijuht alluvatelt tegusid.

Aluse sõnul peavad korrakaitsajad oma igapäevases tegevuses juhinduma politseivandest ja organistasiooni põhiväärtustest: professionaalsus, ausameelsus, inimlikkus ja koostöö. “Need neli sõna aitavad meid elus edasi ning aitavad suurendada Eesti julgeolekut,” sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles