Pisikesed pintslimeistrid pidasid kalendripidu

Kristel Kaljuvee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Oktoobrikuu keskpaigas kuulutas Virumaa Teataja välja joonistusvõistluse kõikidele lasteaiaealistele kunstnikele. Parimate pildid jõudsid Virumaa Teataja 2017. aasta kalendrisse ja ehivad terve aasta kodude, ettevõtete ja lasteaedade seinu.

Joonistusvõistlusele “Mina märkan!” saabus 333 tööd. Võistlusel oli 14 teemat ja kõikidel neil jätkus joonistajaid. Eile Rakvere Swedbanki kontoris peetud tänuüritusel said väikesed kunstnikud oma töö eest ka auhinna.

Rakke lasteaias Leevike käiv 5-aastane Kirti Uibokand joonistas parima pildi OÜ Katusekeskus/ Toode välja pakutud teemal “Minu tulevikukodu katus”, mis ehib nüüd kalendris juulikuud. Kirti joonistas täpselt sellise katuse, nagu ta ise endale kunagi tahaks – roosa ja lillelise. Üldse meeldib Kirtile hästi palju joonistada, kõige ilusamad pildid tulevad tal printsessidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles