Presidendimatk on muutumas tavaks

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõbus matkaseltskond.
Lõbus matkaseltskond. Foto: Erik Lööper

Möödunud laupäeval toimus järjekorras 8. presidendimatk, mis matka projektijuhi Kadri Toomingase sõnul on saanud paljudele inimestele juba tavapäraseks ürituseks.


 “Kohal oli ka rahvusringhäälingu meeskond, kellel ei õnnestunudki leida kedagi, kes osalenuks matkal esimest korda. Palju on perekondi ja kollektiive, näiteks triibuliste seelikutega Tallinna lasteaednikud, kes traditsiooniliselt osalevad matkal,” rääkis Toomingas.


Toomingase sõnul oli matkal osalejaid üle tuhande inimese ning suppi söödi ära 500 liitrit. Kuigi matk oli osalejatele tasuta, õnnestus kaelakaartide müügist saada umbes 1000 eurot, mis järgmisel aastal kasutatakse presidendimatka korraldamiseks.
Põhimatka 10kilomeetrine rada sai alguse Aegviidust ning kulges mööda presidendirada Jänedani. Lühem, viiekilomeetrine rada suundus Nelijärve puhkekeskusest mööda kergliiklusteid ja suusaradu Jänedale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles