“Kättemaksukontor” toob Rakvere ekraanile

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seriaali "Kättemaksukontor" võtted Rakveres hotellis Wesenbergh.
Seriaali "Kättemaksukontor" võtted Rakveres hotellis Wesenbergh. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Alates eelolevast neljapäevast jõuab telekanalil TV3 taas ekraanile Eesti vaadatuim krimisari “Kättemaksukontor”, mille esimesed kolm seeriat on vändatud Rakveres.

Marika Vaarik ja Kadri Adamson ehk Frida ja Marion on jätkuvalt asendmatud, kui asi puudutab lahendamatuid mõrvalugusid või tupikusse jooksnud kriminaalseid juhtumeid. Loomulikult seisavad naisdetektiividele toeks ka professionaalsed politseinikud Kaspar Tuvi ja Gerth Maango ehk Märt Avandi ja Ott Sepp.

Uuel hooajal on püsitegijate kõrval palju tuntud külalisnäitlejaid. Neist enim on Lääne-Virumaaga seotud Eili Neuhaus, Gerli Padar, Tarvo Sõmer, Peeter Jakobi, Raivo Trass ja Kiiri Tamm. Ühte kandvat rolli mängib kohalik ettevõtja Mati Metsjõe.

Et filmigrupp valis võtetepaigaks Rakvere, siis massistseenides kasutati ka kohalikke inimesi. Nii jõuavad ekraanile veel turvafirma VSS omanik Ain Mets, Ida-Eesti päästekeskuse päästetöödeteenistuse juht Heigo Olu, Rakvere politseijaoskonna pressiesindaja Mari Riina Rist, Virumaa Teataja kultuuritoimetaja Inna Grünfeldt ja krimireporter Toomas Herm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles