Joobnuna avarii teinud endist kaitseväelast ähvardab vanglakaristus

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine kaitseväelane Eero Tepp kahetses tehtut ja ütles, et juhtunu on andnud talle väga hea õppetunni.
Endine kaitseväelane Eero Tepp kahetses tehtut ja ütles, et juhtunu on andnud talle väga hea õppetunni. Foto: Marianne Loorents

​Eile oli Viru maakohtu Rakvere kohtumajas lühimenetlus kaitseväe pioneerpataljoni endise ülema Eero Tepi üle, keda süüdistatakse auto juhtimises kriminaalses joobes, liiklusõnnetuse põhjustamises ja sündmuskohalt lahkumises.

Eelmise aasta 30. oktoobril kell 13.52 sõitis alkoholijoobes Tepp sõiduautoga Škoda Octavia Tallinna–Narva maantee Sämi teeristis tagant otsa sama marki sõiduautole. Keegi vigastada ei saanud. Tepp lahkus sündmuskohalt, kuid politsei sai ta õnnetuspaigast 20 kilomeetrit eemal kätte. Mees peeti üheks ööpäevaks kuriteos kahtlustatavana kinni.

Süüdistusaktis on kirjas, et Tepil mõõdeti alkoholijoove 1,27 milligrammi liitri kohta. See on 2,5 promilli. Joobe puhul on väärteo ja kuriteo künnis 1,5 promilli. Seega oli Tepil nn kriminaalne joove.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles