Siim Vaide kestuskrossi karikavõistlustel teine

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motomees Siim Vaide võitis esikoha Pärnu krossirajal.
Motomees Siim Vaide võitis esikoha Pärnu krossirajal. Foto: Erakogu

Märtsikuu alguses Pärnu lennuvälja motopargis peetud neljanda etapiga jõudsid lõpule Eesti karikavõistlused talvises meeskondlikus kestuskrossis, kus ATV 1000 masinaklassi üldkokkuvõttes hõivas teise koha läänevirulasest motomees Siim Vaide koos oma paarilise Rainis Polliga.


Meeskond Siim Vaide - Rainis Poll võitis seejuures ülekaaluka esikoha kahel viimasel etapil. Pärnus, kus raja pikkuseks oli 3,5 km, suutsid nad kahe tunniga läbida 25 ringi.

“Et ere kevadpäike sulatas lund, siis muutus krossirada kiiresti mudaseks ning võistlus kujunes osalejatele tõeliseks katsumuseks, ka kõige paremad kaitseprillid ei pidanud kaua vastu,” kirjeldas Siim Vaide treenerist isa Toomas Vaide motomeeste viimast võidukat jõuproovi Pärnus.

Kestuskrossi karikavõistluste neljast osavõistlusest ebaõnnestus duol Vaide-Poll kodusel Mõedaka krossirajal peetud avaetapp, kus sõidu nurjas ATV mootoririke.

Teisel etapil Kose-Ristil oli Toomas Vaide sõnul meeskonnal samuti tehnilisi probleeme: sõideti enamjaolt tagasillaga, sest esikardaan purunes sõidu käigus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles