Kundat reklaamib naise suguelund (1)

Aarne Mäe
, Virumaa Teataja peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimelt tähendab Kunda tšehhi keeles naise suguelundit.
Nimelt tähendab Kunda tšehhi keeles naise suguelundit. Foto: Erakogu

Aktiivne Kunda patrioot Jelena Fjodorova, keda tuntakse nii sotsiaal- ja kiirabitöötajana kui ka keskerakonna piirkonnajuhina, kujundas 1. aprilliks kahemõttelised kaardid, mille kavatseb saata Tšehhimaale.

Nimelt tähendab Kunda tšehhi keeles naise suguelundit. Pole tavatu pilt, kui tšehhid otsivad Virumaad külastades üles ka Kunda linna sildi, et selle taustal lõbusaid pilte teha. Eriti õnnelikud on need tšehhid, kes leiavad võimaluse saata Kundast koju tsemendilinna postitempliga kaardi. 

“Disainisin 1. aprilliks temaatilise postkaardi, tahan sada tükki saata naljapäeva puhul Polna linna. Lisasin sinna ka teksti “Kui oled kurb, siis tuleta meelde, et sinu sõber elab Kundas”,” rääkis kunstihuviline Jelena Fjodorova.

Polna linna valis ta selleks, et nii nagu Kunda, on ka Polna asutatud 1242. aastal ja elanike arvgi on ligilähedane. Loodetavasti on sarnane ka kundalaste ja polnalaste huumorimeel.

Rostovist pärit Fjodorova ütles, et ei julgenud oma vanaemale Kundasse kolides öeldagi, kus ta elab.

“Tean, et kui tehase nimi oli veel Punane Kunda ja Tšehhoslovakkia delegatsioonile vastava kirjaga nokatsid kingiti, siis tekitas see seik kõvasti furoori,” lisas Fjodorova. Ta ootab põnevusega, et kui 2018. aastal tuleb Tapale Tšehhi pataljon, siis tõuseb meie liitlastest kasu lisaks Tapa linnale ka Kundale.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles