Punklaulupidu sel aastal ei tule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
22AUGUST2015, Lääne-Virumaa, Rakvere
PUNKLAULUPIDU 2015

Fotol: Rakvere laululava, punk
22AUGUST2015, Lääne-Virumaa, Rakvere PUNKLAULUPIDU 2015 Fotol: Rakvere laululava, punk Foto: AGNES AUS/VIRUMAA TEATAJA

Punklaulupeo idee autor, korraldaja ja lavastaja Üllar Saaremäe ütles, et sel aastal pidu ei toimu.

"Kuna tegemist pole sariüritusega, pole ma otsustanud, millal ja kas üldse punklaulupidu peaks veel toimuma. Ka teine ja kolmas said planeeritud vastavalt sisetundele," rääkis Saaremäe.

Viimatine punklaulupidu, järjekorranumbriga kolm, mis kandis nime "Aju puudutus", toimus 22. augustil 2015 Rakveres. Osalesid sega-, mees- ja naiskoorid. Tookord pakkus punketendus üle 1500 lauljaga elamuse enam kui 5000 vaatajale. Punklaulupeo peadirigent oli Keio Soomelt.

Kaks aastat tagasi ütles Üllar Saaremäe, et võib juhtuda, et “Aju puudutus” paneb punklaulupeole punkti. “Ei tea veel, mis edasi saab. Kolm on ilus number, vaatame. Lahe, kui sellest saab legend,” jättis tookord peo ristiisa otsad pungilikult lahti.

Jääb loota, et sellest sügisest, kui Saaremäe enam Rakvere teatri peanäitejuht ei ole, on tal vaba mehena siiski aega, energiat ja jaksu punklaulupidu vedada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles