Sõiduplaani muudatused liinidel 5, 5A ja 56

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussiliiklus Rakveres.
Bussiliiklus Rakveres. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Lääne-Viru Maavalitsus annab teada, et alates 1. aprillist muutub Põhjakeskuse poolt tellitud tasuta bussiliini nr. 5A sõiduplaan, mille järgselt hakkab buss sõitma tööpäevadel kell 10 ja kell 11 ning nädalavahetustel (k.a pühadel) kell 16, 17 ja 18.


Samuti ei läbi alates 1. aprillist liin nr. 5A Moonaküla, vaid sõidab otse mööda Haljala maanteed Põhjakeskuse peatusesse. Küll aga hakkab buss peatuma Aiandi peatuses, mida Moonaküla inimestel on võimalik kasutada.
 
Kell 13 väljumist hakkab edaspidi teenindama liin nr. 5, mille kasutamiseks tuleb lunastada kas sõidupilet või kuupilet (va. Rakvere linnavalitsuse poolt määratletud sihtgruppidele). Nagu kõik liin nr. 5 väljumised, jätkab ka nimetatud väljumine sõitmist läbi Moonaküla.

Maavalitsus tuletab reisijatele meelde, et Põhjakeskusesse sõiduks Rakvere bussijaamast või Teatri peatusest on võimalik kasutada ka esmaspäevast laupäevani väljuvat liini nr. 58 Rakvere – Võsu – Palmse – Sagadi - Rakvere, mis väljub bussijaamast samuti kell 13, kuid Põhjakeskusesse jõuab liiniga nr. 5 võrreldes 13 minutit varem.
 
1. aprillil toimub veel teinegi muudatus, mille kohaselt hakkab liin nr. 56 Viru-Nigula - Rakvere tööpäeviti kell 10.40 sõitma Viru-Nigulast Rakveresse. Rakvere bussijaama jõuab buss kell 11.09.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles