Sotsid loodavad kohalikel valimistel suuremale toetusele

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser.
Sven Mikser. Foto: Peeter Kümmel

Täna Tartus toimuval Sotsiaaldemokraatliku Erakonna volikogu koosolekul analüüsiti riigikogu valimiste tulemusi.

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Sven Mikseri sõnul on hea valimistulemuse saavutamiseks vajalik tugev kaubamärk, tugev nimekiri, ühtne meeskond ning hea programm.  

„Sotsiaaldemokraatidest on kujunenud tugev vasakstsentristlik jõud. Toetus meie inimesekesksele ja hoolivale poliitikale silmnähtavalt kasvab. Meie uus siht 2013. aasta kohalikel valimistel on saada esindatus ja tulla võimule võimalikult paljudes linnades ja valdades,“ ütles SDE esimees Sven Mikser.  

„Arvestades asjaolu, et viieteistkümnest Riigikogu valimistel ümberjagatud kohast üheksa lisandusid sotsiaaldemokraatidele, peame olema valmis esindama ka nende valijate huve, kes varasematel valimistel on hääletanud roheliste ja rahvaliitlaste poolt ning kelle jaoks on olulised regionaalareng ja vastutustundlik keskkonnapoliiitika,“ tõdes Mikser.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles