Kunda lasteaed korraldas heategevusjooksu

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kunda lasteaia tervisepäev päädis tublimate autasustamisega.
Kunda lasteaia tervisepäev päädis tublimate autasustamisega. Foto: Kristina Rõkalova

Alates aastast 2001 kuulub Kunda lasteaed tervist edendavate lasteaedade võrgustikku. Kellukese lasteaias on peetud alati oluliseks anda lastele edasi teadmisi ja praktilisi kogemusi tervislikest eluviisidest – tervislik toit, õues õppimine, elamine ja olemine.

Sel aastal korraldas lasteaed koos hoolekogu ja toetajate abiga õpikeskkonna parendamiseks heategevusjooksu. Seitsmekilomeetrine kõnni- ja jooksurada lookles läbi Kunda linna ja rannaäärse looduse. Lisaks oli nobedatele noortele märgistatud 2,8-kilomeetrine jooksurada. Väikesed ja veelgi väiksemad jooksid ümber lasteaia.

Põhidistantsidel osales 61 ja lastejooksudel 41 tervisesportlast. Lastest oli kõige kiirem tüdruk Marian Pilli ja väledaim poiss Mihkel Jagant. Teiseks tulid Romi Vodja ja Paul-Pavel Kozlov ning kolmandad olid Loviisa Lilleoja ja Enes Al-Barazanchi.

2,8-kilomeetrise jooksu võitis Kert Vahesalu, teiseks tuli Magnus Jagant ja kolmandaks Kert Sukamägi.

Seitsmekilomeetrise jooksu kiireim oli naistest Moonika Pilli, teiseks tuli Kädi Vahesalu ja kolmandaks Kaidi Jagant. Meestest võitis Tauri Tomson, teisena ületasid finišijoone Risto-Kevin Sprenk, Märt Ait ja Alver Petuhov ning kolmandaks tuli Alex Larionov.

Seitse kilomeetrit kõndis kõige kiiremini Vahur Kungur, teiseks tulid Liina Pastel ja Kristjan Vodja ning kolmandana astusid üle finišijoone Evely Press ja Mervi Lilleoja.

Kõik osalejad – nii sportlased kui ka kaasaelajad – said keha kinnitada sooja hernesupiga, mille oli valmistanud Margareta Feodorov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles