Töömees kukkus Rakvere kino katuselt alla

Toomas Herm
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast õnnetust tööd kino juures jätkusid.
Pärast õnnetust tööd kino juures jätkusid. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Ida prefektuuri pressiesindaja Kerttu Krall ütles, et tööõnnetusest Rakvere kino juures teatati politseile kell 11.50. Vigastada saanud 35-aastane mees viidi haiglasse.

Tööinspektsioonist öeldi lõunal, et neile pole kino juures juhtunud tööõnnetusest teatatud.

Rakvere haigla juht Ain Suurkaev ütles, et kannatanu sai raskelt vigastada ja ta saadeti edasi Tallinna Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Rakvere teatri juhi Velvo Väli sõnul ei olnud tegemist nende töötajaga, vaid õnnetus juhtus firma töötajaga, kes peseb kino aknaid.

Kino aknaid peseb OÜ SOL Baltics. Äriühingu juhatuse liige Priit Sipelgas ütles, et ei tea juhtunust midagi. "Olen terve päeva koosolekul olnud," põhjendas ta. Sipelga sõnul uurivad juhtunut vastavad institutsioonid ja pärast uuringu tulemust saab ka firma asja kommenteerida.

Firma üks töötaja teadis kannatanu jutule viidates, et mehel oli kiiver peas ja turvarakised kinnitatud. Õnnetus juhtus pärast seda, kui ta oli kino katusele roninud ja mobiiltelefoniga rääkima hakanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles